ردیف | نام محصول | مدت زمان نگهداری | دمای نگهداری | محل نگهداری |
1 | شیر استرلیزه | حداکثر 3 ماه | دمای محیط | خارج و داخل یخچال |
2 | شیر پاستوریزه | حداکثر 3 روز | 1-4c | داخل یخچال |
3 | شیر کاکائو استرلیزه | حداکثر 3 ماه | 1-4c | داخل یخچال |
4 | خامه استرلیزه | حداکثر 3 ماه | 1-4c | داخل یخچال |
5 | کره پاستوریزه | حداکثر یکسال | زیر صفر | داخل فریزر |
6 | کشک مایع | حداکثر یکسال | 1-4c | داخل یخچال |
7 | بستنی | یکسال | زیر صفر | داخل فریزر |
8 | دوغ | 3 ماه | 1-6c | داخل یخچال |
9 | ماست | 30 روز | 1-6c | داخل یخچال |
10 | پنیر | 6 ماه | 1-4c | داخل یخچال |
11 | پنیر پیتزا | 6 ماه | زیر صفر | داخل فریزر |
12 | کشک تهیه شده از ماست | 40 روز | 1-6c | داخل یخچال |
13 | پنیر خامه ای | 40 روز | 1-6c | داخل یخچال |
14 | انواع رشته و ماکارونی | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
15 | انواع آرد گندم - برنج- غلات و حبوبات | 8-12 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
16 | انواع آرد سوخاری | یکسال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
17 | سوپهای خشک | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
18 | پودر کاکائو - قهوه | یکسال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
19 | شیرینی ها | حداکثر 3 روز | 1-3c | داخل یخچال |
20 | پودر غذای فوری | 8-18 روز | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
21 | کیک | 1-2 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
22 | کلوچه | 2 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
23 | پفک | 6 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
24 | همبرگر | 6 ماه | 18c- | داخل فریزر |
25 | گوشت چرخ شده گوشت چرخ شده | 12 ساعت 3 ماه | 0-4c 18c- | داخل یخچال داخل فریزر |
26 | قطعات گوشت گاو بسته بندی شده قطعات گو شت گاو بسته بندی شده | 2 تا 3 روز 9 ماه | 0-4c 18c- | داخل یخچال داخل فریزر |
27 | گوشت مرغ تازه | 3 روز | 0-4c | داخل یخچال |
28 | گوشت طیور | 7 تا 12 ماه | 18c- | داخل فریزر |
29 | ماهی تازه | 1 تا 2 روز | 0-2c | داخل یخچال |
30 | ماهی پرچرب | 3 ماه | 18c- | داخل فریزر |
31 | ماهی کم چرب | 4 تا 5 ماه | 18c- | داخل فریزر |
32 | سوسیس و کالباس | 1 ماه | 0-4c | داخل یخچال |
33 | کمپوت و کنسرو | 2 سال | دمای محیط | داخل محیط |
34 | نوشابه های گازدار | 6 ماه | دمای محیط و یخچال | دور از تابش مستقیم آفتاب |
35 | گلاب و عرقیات گیاهی | 2 سال | دمای محیط | در جای خنک |
36 | آب میوه جات | 2 سال | دمای محیط و یخچال | دمای محیط و یخچال |
37 | بستنی یخی | 6 ماه | 18c- | داخل فریزر |
38 | شربت پرتقالی | 9 تا 12 ماه | دمای محیط | داخل محیط |
39 | شربت سکنجبین - شربت آلبالو | 2 سال | دمای محیط | داخل محیط |
40 | انواع سس | 6 ماه | دمای محیط | داخل محیط |
41 | مربا و شربت | 2 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
42 | سرکه | 4 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
43 | ترشیجات و شورجات | 5/1 تا 2 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
44 | آبلیمو و آبغوره | 1 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
45 | رب انار | 2 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
46 | رب گوجه فرنگی کنسرو | 2 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
47 | ادویه جات | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
48 | لواشک | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
49 | مواد پرک شده | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
50 | چای | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
51 | چیپس | 4 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
52 | حبوبات | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
53 | پودر نارگیل - گردو - بادام | 1 سال | 1-6c | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
54 | پودر ژله | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
55 | سبزی خام بسته بندی | 3-5 روز | دمای محیط | داخل یخچال |
56 | عسل | 2 تا 3 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
57 | خشکبار | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
58 | بیسکویت و بیسکویت کرمدار | 6 تا 12 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
59 | نمک یددار | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
60 | شکلات | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
61 | گندم - جو - ذرت کامل | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
62 | موسیر خشک | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
63 | تخم مرغ تخم مرغ | 3 تا 4 هفته 1 هفته | 4-6c 18-20c | داخل یخچال خارج از یخچال |
64 | روغن جامد | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
65 | روغن مایع | 1 سال | دمای محیط | دور از تابش آفتاب نگهداری شود |
66 | خمیر دندان | 2 سال | دمای محیط | دمای محیط |
67 | کرم مرطوب کننده | 2 سال | دمای محیط | دمای محیط |
68 | مایع ظرفشویی | 2 سال | دمای محیط | دمای محیط |
69 | مایع صابون | 2 سال | دمای محیط | دمای محیط |
70 | صابون | 3 سال | دمای محیط | دمای محیط |
71 | پوشک بچه | 3 سال | دمای محیط | دمای محیط |
72 | خوشبو کننده هوا | 3 سال | دمای محیط | دمای محیط |
73 | حشره کش پودری | 3 سال | دمای محیط | دمای محیط |
74 | سبزی آشی منجمد ( سرخ نشده ) | 1 سال | 18c- | داخل فریزر |
75 | سبزی خرده شده ( سرخ شده ) | 1 سال | 18c- | داخل فریزر |
76 | پیتزا منجمد | 6 ماه | 18c- | داخل فریزر |
| | | | | | | | | | | |